Benhård priskrig på vej: Det bliver endnu billigere at flyve det næste års tid

Der er godt nyt til rejseglade.

Det berømte og berygtede flyselskab Ryanair, der har været i vælten verden over for blandt andet at behandle sit personale mindre godt, give dem lave lønninger og nok mest af alt; være totalt ligeglade med, hvad kritikere måtte sige om selskabet og dets metoder, forudser nemlig en priskrig. Det skriver Business Insider.

Læs også: Afsløring: Så lidt tjener Ryainair-stewadesser i Danmark

I denne uge fremlagde selskabet sine regnskaber, der blandt andet viste en øget omsætning på 12 procent. Selskabet gav dog samtidig sine investorer en advarsel mod at tage forskud på glæden, og forvente en lignende god nyhed til næste år.

De skal med andre ord ikke forvente et lignende positivt resultat for selskabet, fordi der er en regulær priskrig på vej, forudser lavprisselskabet.

Konkurrenterne vil gå benhårdt efter selskabet ved at forsøge at udnytte lave oliepriser og gennemgå mulige besparelser, så deres billetpriser kan konkurrere med Ryanair – måske endda slå dem, hvis muligt.

Læs også: Frontalangreb: Ryanair latterliggør overborgmester Frank Jensen på Twitter

Der bliver dermed flere billige flybilletter til passagererne, hvis man skal tro Ryanairs egne forudsigelser.

Som modsvar vil Ryanair forsøge at effektivisere og dermed spare yderligere ved blandt andet at fylde flere passagerer i flyene frem for at skære yderligere i de i forvejen lave billetpriser.

 

Dagens Gossip