Bent Hansen sørgede for alternativ indvielse af Viborgs nye p-hus

Indvielsen af det nye p-hus på Regionshospitalet Viborg gik i går ikke helt efter planen. Ved indvielsen skulle  regionsrådsformand Bent Hansen køre snoren over. I stedet kørte han under den.

Selvom indvielsen ikke gik helt efter planen, er åbningen af 672 nye p-pladser ved hospitalet nu en realitet. Dermed er patienter, besøgende og medarbejdere nu sikret optimale fysiske rammer frem mod den omfattende ud- og ombygning af hospitalet de kommende år.

- Indvielsen af p-huset i dag markerer det første skridt i realiseringen af det milliardstore byggeprojekt her på hospitalet med et nyt, fuldt udbygget akutcenter, et nyt Vestdansk Center for Rygmarvsskade samt en omfattende modernisering af hospitalet. Der står rigtig meget byggearbejde foran os. Men det sker alt sammen som et led i at skabe de bedst mulige løsninger for patienterne og sikre den højest mulige kvalitet, sagde Bent Hansen.

Hospitalsenhed Midt har opført p-huset på 18.700 kvadratmeter til hospitalets patienter, besøgende og medarbejdere. P-huset er forbundet til hospitalet med en overdækket gangbro. Det ligger på vestsiden af hospitalet mod banegården og er opført, hvor der tidligere har været almindelige p-pladser og holdepladser til busser.

Det nye p-hus har kostet 54 millioner kroner og er en af de første faser i udbygningen af Regionshospitalet Viborg for i alt godt en milliard kroner. Byggeriet er finansieret af Region Midtjylland og regeringens kvalitetsfond.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip