Berømt film-sild: Min mand feder mig op

Skrevet af admin

06/11/2014
Babyen har knap nok meldt sin ankomst, før de skønhedsfikserede Hollywoodstjerner er tilbage i træningslokalet for at smide de ekstra kilo, graviditeten uvægerligt efterlader på sidebenene. Her er den amerikanske skuespiller Drew Barrymore imidlertid undtagelsen, der bekræfter reglen. Seks måneder efter fødslen af sit andet barn proklamerer den blonde skønhed, at hendes "babyvægt" får lov at blive på - i hvert fald lidt endnu .Den charmerende filmstjerne er nemlig gift med en yderst madglad mand, som gør det nærmest umuligt for hende at gå på kur. Det skriver magasinet E!.- Han er sådan en guffer, og jeg elsker jo også mad, så de her kilo kommer til at blive på et stykke tid. Det er bare ikke nemt med ham, fordi han er sådan et madøre, siger Drew Barrymore til magasinet. Sammen med sin skuespiller-mand Will Kopelman, som hun har været gift siden 2012, har Drew Barrymore børnene Olive på to år og Frankie på et halvt år. Men derfor skal der alligevel være tid til romantik. Og hvad er mere romantisk end at spise?- Når vi har kæreste-aften handler det næsten altid om at afprøve en ny restaurant eller spise hjemme på sofaen, mens vi ser "Top Chef" (tv-program hvor kokke konkurrerer i gastronomisk kunnen, red.). Det gjorde vi for eksempel i går aftes, fortæller den 39-årige hjerteknuser. Skuespillerens madglade mand har tilsyneladende også inspireret Barrymore, da hun skulle designe en mandeduft til sin nye duftserie "signature fragrances". Den dufter nemlig dejligt sødt af blommer.- Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, så det er faktisk en slags elskovsmiddel, afslører den innovative stjerne. Ud over jobbet som skuespiller og mor, driver Drew Barrymore sit eget kosmetikfirma "Flower Beauty" samt produktionsselskabet "Flower films".Newspaq

Dagens topnyheder

Babyen har knap nok meldt sin ankomst, før de skønhedsfikserede Hollywoodstjerner er tilbage i træningslokalet for at smide de ekstra kilo, graviditeten uvægerligt efterlader på sidebenene.

Her er den amerikanske skuespiller Drew Barrymore imidlertid undtagelsen, der bekræfter reglen. Seks måneder efter fødslen af sit andet barn proklamerer den blonde skønhed, at hendes "babyvægt" får lov at blive på - i hvert fald lidt endnu .

Den charmerende filmstjerne er nemlig gift med en yderst madglad mand, som gør det nærmest umuligt for hende at gå på kur. Det skriver magasinet E!.

- Han er sådan en guffer, og jeg elsker jo også mad, så de her kilo kommer til at blive på et stykke tid. Det er bare ikke nemt med ham, fordi han er sådan et madøre, siger Drew Barrymore til magasinet.

Sammen med sin skuespiller-mand Will Kopelman, som hun har været gift siden 2012, har Drew Barrymore børnene Olive på to år og Frankie på et halvt år. Men derfor skal der alligevel være tid til romantik. Og hvad er mere romantisk end at spise?

- Når vi har kæreste-aften handler det næsten altid om at afprøve en ny restaurant eller spise hjemme på sofaen, mens vi ser "Top Chef" (tv-program hvor kokke konkurrerer i gastronomisk kunnen, red.). Det gjorde vi for eksempel i går aftes, fortæller den 39-årige hjerteknuser.

Skuespillerens madglade mand har tilsyneladende også inspireret Barrymore, da hun skulle designe en mandeduft til sin nye duftserie "signature fragrances". Den dufter nemlig dejligt sødt af blommer.

- Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, så det er faktisk en slags elskovsmiddel, afslører den innovative stjerne.

Ud over jobbet som skuespiller og mor, driver Drew Barrymore sit eget kosmetikfirma "Flower Beauty" samt produktionsselskabet "Flower films".

Newspaq