Berømt forfatter: Jeg slår dig ihjel for 20.000 euro

Hvis man er fan af bøgerne eller TV-serien "Game of Thrones", så er man godt klar over, at seriens forfatter, George R. R. Martin, ikke har de mange skrupler, når det kommer til at slå de mest elskede figurer ihjel.

Og ikke nok med at man som læser eller seer skal tage afsked med karaktererne - nej, de skal helst også dø på en så grusom måde, at det sætter sig fast på nethinden i lang, lang tid.

Læs også: 49 ting du ikke vidste om Game Of Thrones

Derfor har George R. R. Martin nu oprettet en støttekampagne, hvor man, hvis man støtter nogle gode formål, har mulighed for at blive udødeliggjort i det eventyrlige univers.

Få en grusom død

På hjemmesiden kan man byde helt ned fra €10 og helt op til €20.000. Blandt andet kunne man, hvis man var hurtig, få fingrene i et signeret manuskriptet fra første afsnit af TV-serien for €4.500 (ca. 33.500 kroner) eller komme med til verdenspræmieren på sæson 5 for €7.500 (ca. 56.000 kroner).

Men hvis man finder sit checkhæfte frem og støtter kampagnen med beskedne  €20.000 - eller godt og vel 150.000 danske kroner - så får man mulighed for at få opkaldt en karakter efter sig i en af de næste bøger i serien.

"Der er én mandlige karakter og en kvindelig karakter til rådighed. Du kan selv vælge, hvor din karakter kommer fra i verden (lord, ridder, bonde, hore, hofdame, maester, Septon, eller noget helt andet), og du vil helt sikkert møde en grusom død!", lokker der på hjemmesiden.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Lyder det fristende? Så kommer den dårlige nyhed: Man kan ikke deltage fra Danmark, pga. af konkurrencelovgivningen.

Så du må desværre bruge dine hårdt opsparrede penge på noget andet.

 

Dagens Gossip