Berømt musiker: Min mor blev smittet med hiv

Det sidste par år har været gode ved duoen Macklemore & Ryan Lewis. De har toppet hitlisterne med det populære nummer "Thrift Shop" og har vundet adskillige priser.

Dog har det ikke altid været let for musikeren Ryan Lewis, som i forbindelse med et velgørenhedsprojekt, afslører, at hans mor, Julie Lewis, er uhelbredeligt syg.

- Hvis du har et øjeblik, vil jeg gerne fortælle dig om den stærkeste kvinde, jeg kender. Sådan begynder Lewis sin fortælling på hjemmesiden indiegogo.com.

Julie Lewis fik en blodtransfusion, da hun skulle føde Ryan Lewis' storesøster Teresa i 1984. På det tidspunkt var man ikke klar over, at blodet kom fra en hivsmittet person, og Julie Lewis var derfor heller ikke klar over, at hun havde hiv i mange år.

Lewis' nåede blandt andet at føde to børn mere.

- Der var 25 pct. risiko for, at min søster og jeg var smittede med hiv, men vi har været ekstremt heldige, skriver musikeren.

Da Julie Lewis fik konstateret sygdommen fik hun at vide, at hun kun havde få år tilbage at leve i, men i 2014 har Julie Lewis levet med sygdommen i 30 år. Derfor har familien startet en indsamling, som skal hjælpe HIV-smittede i blandt andet Malawi og Kenya. 

Se videoen, hvor familien fortæller om sygdommen her: https://www.indiegogo.com/projects/30-30-project-macklemore-ryan-lewis#h...

Newspaq

 

Dagens Gossip