Beruset 71-årig torpederer 12-årig pige på el-scooter

Det var meningen, at det skulle have været en rigtig hyggelig aften.

Sara Benfeldt Carlsen var på vej til byfest med sin familie i Bløden i Frederikssund. Her skulle hun mødes med nogle veninder, og de skulle se koncert med Basim, der gæstede byfesten. Men aftenen fik en rigtig ubehagelig slutning.

En 71-årig mand på el-scooter gik amok torpederede 12-årige Sara, da hun stod sammen med sin familie. Det skriver BT.

Læs også: Respektløs bilist majede hjemmeværnsfolk ned

- Vi råbte, hvad han havde gang i. Alligevel bakkede han bare baglæns og kørte endnu engang ind i Sara - denne gang over hendes hånd. Jeg forsøgte at få ham til at stoppe, men han var fuldstændig kold og ligeglad, fortæller Thomas Svingfors Olesen til BT.

Men den 71-årige var ikke færdig med at hærge byfesten. Han gassede op og kørte imod en 41-årig kvinde, som ikke nåede at flytte sig. Hun fik sin ene fod kørt over.

Familien fik fat vagterne på festpladsen, som kontaktede politi og ambulance. Kort tid efter ankom politiet, der afhørte Saras bonusfar, hvorefter de gik ud på pladsen for at finde den berusede 71-årige mand på el-scooteren.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Nogle vagter havde taget nøglerne til hans elscooter. Jeg stod lige ved siden af og hørte, at han smilede og grinede til politiet og sagde, at det kendte han ikke noget til. Hvis man oplever en voldsmand, der har gjort skade på et barn og bare griner af det, så bliver man altså arrig, siger Thomas Svingfors Olesen til avisen.

Familien overvejer nu at lægge sag an mod den 71-årige for svie og smerte, da han ikke kan sigtes for alkoholkørsel, fordi han er gangbesværet og juridiske set betragtes som gående.

 

Sara Benfeldt Carlsen kom igennem ulykken uden at brække noget, men søndag blev hun kørt til observation for hjernerystelse på Hillerød Hospital.

 

Dagens Gossip