Beruset mand forsvundet ved sø: Mobilsnak afbrudt med "av"

En omfattende eftersøgning med blandt andet politihunde gik en beruset mands næse forbi, da han blev ledt efter tidligt lørdag morgen.

Politiet havde ellers sat gang i en massiv søgning efter manden, der er i slutningen af 50'erne, ved Utterslev Mose ved Brønshøj og Tingbjerg.

- Af uransagelige årsager er det lykkedes den pågældende mand at gå hjem til sig selv forbi politiets eftersøgning uden at blive opdaget. Han er i hvert fald fundet i god behold på sin bopæl klokken 06.28, siger Michael Paulsen, vagtchef ved Københavns Politi, til Ritzau.

Eftersøgningen var sat i gang, da manden på vej hjem fra en fest ringede til sin kæreste.

Deres samtale endte brat, da manden råbte "av", og forbindelsen efterfølgende blev afbrudt. Det fik hende til at slå alarm, oplyste politiet tidligere på morgenen.

Manden blev beskrevet som "godt beruset". Han bor ikke sammen med sin jævnaldrende kæreste.

Politiet havde indkranset eftersøgningsområdet til Utterslev Mose omkranset af Hareskovvej, Ruten, Åkandevej og Frederikssundsvej.

Manden var på vej fra Tingbjerg, der ligger i det nordlige område ved Utterslev Mose, mens han selv bor i den sydlige ende.

Politiet havde tidligere på natten været på mandens bopæl for at lede efter ham, men på det tidspunkt var han endnu ikke kommet hjem.

Senere kørte en patrulje forbi igen, og her var det altså lykkedes manden at komme op i lejligheden uden politiets viden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip