Besat af babyer: Mor til fire har brugt 20.000 kr på falske babyer, som hun passer i døgndrift

Wendy Archer fra Middlesbrough i det nordlige England er helt solgt, når det kommer til babyer. Den 40-årige mor har ikke nok i sine fire børn, der er i alderen 13-22 år. Derfor har hun købt fire kunstige babyer, der skal tilfredsstille hendes bankende babyhjerte.

Det skriver den engelske avis Metro.

LÆS OGSÅSex-brøler på Facebook: Christina delte noget, hun ikke skulle have offentliggjort

Når Wendy har sendt sine fire "rigtige" børn ud af døren om morgen, begynder hun forfra med sine livagtige babydukker, der skal vækkes, skiftes, bades, have tøj på og mades. Singlemoren, der ikke har noget job, bruger adskillige timer om dagen på at tage sig af de fire babyer - Johnson, Elisha, Shyan and Thomas - og hun har købt autostole, kryber og fuldt udstyr til dem alle.

- Jeg elsker bare babyer - for mig er de ikke dukker, de er mine babyer, siger Wendy til Metro og uddyber:

LÆS OGSÅ: Rebecca skulle have fjernet æggestokke, men så sker det utænkelige

- De er smukke, og jeg elsker dem virkelig. Jeg kan ikke leve uden dem nu, og de dufter endda som rigtige babyer.          

Da Wendy havde fået sit 4. barn, besluttede hun at blive steriliseret. En beslutning hun har fortrudt, fordi hun døjer med en stor følelse af tab. Babymoren er godt klar over, at folk rynker på næsen over hendes besættelse. Men Wendy fortæller, at hendes venner er blevet overrasket over, hvor glad babyerne gør folk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Når du krammer dem, føles de som en baby, fordi deres hoveder holder op med at bevæge sig, og de dufter som en rigtig baby på grund af det skyllemiddel deres tøj er vasket i. Det er virkelig forbløffende, siger Wendy til Metro.  

De fire babydukker adskiller sig fra almindelige dukker, fordi de blandt andet vejer det samme som en baby, er meget naturtro og de kan ikke holde hovedet selv.     

Se Wendy med sine babyer: 

 

Dagens Gossip