Bestilte drab på sin kæreste

Tre unge mænd og en 42-årig kvinde skal alle dømmes for drabet på kvindens 47-årige kæreste fra Maribo den 16. november sidste år.

Det mener statsadvokaten, som nu har tiltalt alle fire for "i forening og efter forudgående aftale" at udøve massiv vold mod den 47-årige og til sidst dræbe ham med et dybt knivstik i halsen, skriver ekstrabladet.dk.

Kvinden tilskyndede ifølge anklageskriftet mændene til at begå drabet. To af mændene er 19 år og den tredje 20 år, og kvinden har angiveligt mødt dem alle i byen.

På drabsaftenen fik kvinden ifølge anklagen offeret til at åbne døren, hvorefter de tre unge mænd stormede ind. Sammen tævede de fire offeret, indtil den 47-årige fik en kniv gennem halsen, lyder tiltalen.

- Vi mener, at motivet er en personlig uoverensstemmelse mellem kvinden og den dræbte, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til ekstrabladet.dk.

Kvinden ringede på drabsnatten selv til politiet, fordi hun var "bekymret for sin kæreste". Men politiet fattede mistanke til dobbeltspil hos kvinden, og hun blev i døgnet efter drabet anholdt sammen med de tre mænd.

 

 

Dagens Gossip