Betjent anholder mistænkt serierøver på sin fridag

Østjyllands Politi håber, at man med fængslingen af en 36-årig mand har opklaret de seneste par måneders mange røverier mod butikker i Aarhus-området.

Den 36-årige er sigtet for at have begået mindst fire af røverier, der alle er sket lige inden lukketid.

I onsdagens grundlovsforhør i Retten i Aarhus tilstod den 36-årige de fire røverier, og han blev varetægtsfængslet til 25. november.

Politiet er ved at efterforske yderligere 10 lignende røverier, der er begået i Aarhus-området de seneste par måneder, for at finde ud af om den anholdte også står bag disse røverier.

Det er massiv efterforskning, der har givet flere spor i sagen, der peger på den 36-årige mand.

Der er blandt andet fundet dna-spor på noget tøj, der er fundet i nærheden af Skødstrup, ligesom videoovervågning og billeder, der har været offentliggjort i pressen, har givet flere henvendelser fra borgere.

Østjyllands Politi har den seneste uges tid forsøgt at finde manden, der ikke har nogen fast bopæl.

Manden blev anholdt nærmest ved et tilfælde, da en betjent, der havde fri, spottede ham i et supermarked omkring klokken 18.

Han er sigtet for røveri mod Netto på Finderupvej i Aarhus 21. august, røveri mod Lokalbrugsen i Aarhus N 23. august, røveri mod Kiwi i Skødstrup 13. september og røveri mod Aldi i Risskov 14. september.

/ritzau/

 

Dagens Gossip