Betjent er i livsfare efter knivstik i Sandholm-lejren

29/09/2015 08:33

admin

Nyheder
En betjent fra Nordsjællands Politi er i livsfare, efter at han natten til tirsdag blev stukket med kniv under en opgave på asylcentret Center Sandholm ved Birkerød.Det oplyser Henrik Suhr, pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, til Ritzau.- Det, jeg kan sige, er, at vi cirka klokken 03.30 får en anmeldelse fra Sandholm-lejren om, at en politimand er blevet stukket med en kniv.- Det afstedkommer, at vedkommende er kørt til behandling på traumecentret. Han er i kritisk tilstand.Der er tale om en mandlig betjent, som er blevet stukket flere gange, tilføjer han.Gerningsmanden er endnu ikke anholdt.

Mest læste i dag

En politibetjent er i livsfare, efter at han natten til tirsdag blev stukket med kniv under en opgave på asylcentret Center Sandholm ved Birkerød.

Det oplyser Henrik Suhr, pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, til Ritzau.

- Det, jeg kan sige, er, at vi cirka klokken 03.30 får en anmeldelse fra Sandholm-lejren om, at en politimand er blevet stukket med en kniv.

- Det afstedkommer selvfølgelig, at vedkommende er kørt til behandling på traumecentret (på Rigshospitalet, red.). Han er i kritisk tilstand, siger Henrik Suhr.

Der er tale om en mandlig betjent, som er blevet stukket flere gange, tilføjer han.

Gerningsmanden er endnu ikke anholdt.

- I øjeblikket arbejder vi på stedet med at efterforske sagen, og det har vi gjort i nogle timer. Vi arbejder også på at finde en gerningsmand. Det er, hvad jeg kan sige lige nu, siger Henrik Suhr til Ritzau.

Center Sandholm er Danmarks største asylcenter, der fungerer som modtage- og udrejsecenter for nyankomne asylansøgere og for asylansøgere, som har fået endeligt afslag og skal rejse hjem.

Rigspolitiets Udlændingeafdeling har et kontor på Center Sandholm, hvor der er betjente, og Nordsjællands Politi kommer også jævnligt på besøg i lejren.

Henrik Suhr ønsker dog ikke at oplyse, hvilken afdeling betjenten er tilknyttet.

/ritzau/