Betjent opdagede ikke, at episoden blev fanget på kamera - indtil han så den sprede sig som en steppebrand på nettet

Det amerikanske politi har været udsat for massiv kritik, siden en betjent i den lille, amerikanske by Ferguson sidste sommer skød og dræbte en afro-amerikanske mand.

Det har ikke hjulpet på det hele, at der siden er blevet delt et ikke ubetydeligt antal videoer og billeder på nettet af 'farvede' borgere, der på tragisk vis mister livet i politiets varetægt.

Nu har pressefolkene hos ordensmagten i det store land endelig fået noget at smile af, da fotografier af en betjent fra storbyen Chicago for tiden går sin store sejrsgang på de sociale medier.

Billederne viser, hvordan en politibetjent giver en hjemløs mand frokost på en restaurant.

Det drejer sig om betjenten B. Haggerty, der i frokostpausen var taget hen på den lokale Chipotle – en fastfoodkæde med fokus på mexikansk mad.

Læs også: Butiksindehaver smadrer bilrude og redder 2-årig pige, som er låst inde i varmen

Foran spisestedet lagde betjenten mærke til en hjemløs person i færd med at gennemsøge en skraldespand for madrester.

Betjenten inviterede den sultne mand ind på restauranten, hvor han bød den afro-amerikanske medborger på frokost.

Selv lagde betjenten ikke mærke til det, men en af de andre sultne gæstner tog en par billeder af episoden og delte det på Facebook.

Ifølge det lokale medie ABC7 Chicaco har den gavmilde betjente givet udtryk for, at han ikke mener, at handlingen var noget særligt.

Derudover siges det jo også, at ægte helte er dem, der ikke gør opmærksokm på deres egne gode gerninger.

Chicago Police Department har nu delt den positive historie på deres Facebook-side, hvor tusindvis af 'synes godt om'-klik og kommentarer vidner om, at mange mennesker er godt tilfredse med håndteringen af situationen med den sultne hjemløse ved restauranten.   

Se det fulde opslag her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

019th District Town Hall – Sergeant HagartyLeading by ExampleA quote posted on social media, Facebook…Rachel...

Posted by Chicago Police Department on Friday, September 4, 2015

 

 

Dagens Gossip