Beverly Hills-babe er gravid

Hun blev kendt for at skabe intriger og gå i seng med sine veninders kærester i ungdomsserien "Beverly Hills 90210".

Tiffani Thiessen, som spillede Valerie Malone i den populære serie, er i dag, knap 15 år efter seriens sidste afsnit rullede over skærmen, for længst blevet voksen. Nu venter hun barn nummer to.

Det annoncerer hun selv på billeddelingsmediet Instagram.

Her har den 40-årige skuespiller delt et idyllisk familiebillede af sig selv og sin mand, skuespilleren Brady Smith, sammen med deres fireårige datter, Harper Renn Smith.

- Vi er meget glade for at kunne dele den gode nyhed, at vi venter os. Harper kunne ikke være gladere ved udsigten til at blive søster og få en ny legekammerat, skriver Tiffani Thiessen til billedet af den lille familie.

Efter sin sidste medvirken i "Beverly Hills 90210" i 1998 har Tiffani Thiessen haft forskellige mindre roller på film og tv.

Siden 2009 har hun været en fast del af castet på den amerikanske agentserie "White Collar", hvor hun spiller FBI-agenten Peter Burkes kone, Elisabeth.

Tiffani Thiessen og Brady Smith giftede sig i 2005. Thiessen har tidligere været forlovet med skuespiller Richard Ruccolo, som hun mødte, da hun i 2000 medvirkede i flere afsnit af komedieserien "To fyre, en pige og et pizzeria".

Se Tiffani Thiessens familieportræt her: http://instagram.com/p/x5WGRDJXug/?modal=true&utm_source=partner&utm_med...

Newspaq

 

Dagens Gossip