Beverly Hills-ikon taler ud om spritulykke

Det kunne være endt grueligt galt, men helt mirakuløst slap skuespillerparret Megan Fox og Brian Austin Green uden fysiske mén efter en trafikulykke torsdag.

Her torpederede en bilist pludseligt bilen med parret i, da de kom kørende i den amerikanske by Los Angeles.

Ulykken har efterladt parret meget chokerede, fortæller den 41-årige legendariske "Beverly Hills"-stjerne til magasinet People.

- Jeg er okay, min kone er okay. Jeg er ikke læge, så jeg ved ikke, om vi er helt ok, men vi kunne da gå derfra, siger Austin Green, der efter ulykken selv ringede til politiet.

Parret kom kørende med 25 kilometer i timen, men blev ramt frontalt af den anden bilist med 50 kilometer i timen.

En talskvinde fra politimyndigheden i Los Angeles har senere bekræftet over for magasinet People, at chaufføren i den modsatte bil blev anholdt for spirituskørsel.

- Jeg prøver at gennemleve, hvad der skete for at finde ud af, om jeg kunne have gjort noget anderledes, siger Austin Green om ulykken, som har sat hans liv i perspektiv.

- Jeg får momenter af taknemlighed, og tanker om at give tilbage og at sætte pris på øjeblikke, lyder det fra skuespilleren.

Parret havde ikke deres to sønner, den ni måneder gamle dreng Bodhi og den toårige søn Noah, med i bilen.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip