"Beverly Hills"-stjerne er blevet mor igen

Vi husker hende som den iskolde Valerie Malone i 90'er-serien "Beverly Hills 90210". Men på disse varme sommerdage er hun blevet en stolt mor for anden gang.

Igen blev det en lille sommer guldklump, som skuespillerinden Tiffani Thiessen fik bragt til verden sammen med hendes mand skuespiller Brady Smith.

Den 41-årige "Beverly Hills 90210"-stjerne blev torsdag mor til Holt Fischer Smith, som hun stolt viste frem på det sociale billeddelingsmedie Instagram torsdag.

- I går fik Harper en lillebror. Vi er så spændte på at præsentere jer for Holt Fischer Smith. Han er vores perfekte, lille, søde mand, skriver den stolte mor på sin profil på Instagram og deler et billede af sin ældste datter Harper, der begejstret holder den nyfødte Holt i armene.

Parret blev gift i juli for ti år siden og fik deres første barn, Harper, i juni 2010. Så da de fortalte verden, at endnu et familiemedlem kom til verden, var det med store ord og glade dage.

- Vi kan ikke være mere lykkelige over at skulle udvide vores lille familie. Og nu får Harper en at lege med, sagde Tiffani til magasinet People tilbage i januar.

Thiessens graviditet blev skrevet ind i Jimmy Fallons "Saved By The Bell"-genforening i det amerikanske tv-show "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" tilbage i februar. "White Collar"-skuespillerinden trak i en gammel Bayside cheerleading uniform fra serien og afslørede sin flotte mave bag de hvide pom-pom'er.

Kærlighedsbarnet tilhørte her Tiffanis "Saved By The Bell"-karakter, cheerleaderen Kelly, og gymnasiekæresten Zack Morris, spillet af Mark-Paul Gosselaar.

Tiffani Thiessen medvirkede i tv-serien "Saved By The Bell" fra 1989 til 1993, hvor hun senere blev en del af holdet i "Beverly Hills 90210" som den mystiske Valerie Malone. Nu er hun aktuel i den populære tv-serie "White Collar", som kan ses på TV 2 Zulu.

Se billedet af Tiffani Thiessens nye søn, Holt, på Instagram her: https://instagram.com/p/4pVFBkJXgR/?taken-by=tiffanithiessen

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip