Beverly Hills-stjernes nedtur: Helt på røven

Skrevet af admin

28/10/2013
Som datter af den succesfulde instruktør Aaron Spelling, har skuespillerinden Tori Spelling aldrig manglet noget. Gucci-tasker, champagne, en hovedrolle i en af verdens mest berømte tv-serier og fri adgang til designertøj og sko. Sådan så livet ud for skuespillerinden, der blev verdensberømt i tv-serien "Beverly Hills 90210".Men livet har taget en gevaldig drejning for Tori Spelling, der nu lever et helt andet liv. Hun har efter flere økonomiske nedture været nødt til at lære, hvordan man sparer.- Det er jo ikke noget mysterium hvorfor, jeg har pengeproblemer, siger skuespillerinden til People Magazine.- Jeg voksede op på en måde, som de færreste kan forestille sig. Jeg har aldrig kendt til andet, indrømmer hun.Men efter at have tabt tre millioner dollar på et hussalg og at have været tvunget til at holde op med at arbejde, da hun blev syg under graviditeten med sit fjerde barn, ser tingene anderledes ud. - Nu genbruger vi alt. Det er en god ting at lære, siger hun og afslører, at hendes børn ikke længere går i designertøj, men får brugt tøj fra andre.Hun har heller ikke selv købt en ny taske i mere end tre år.- Vi kan ikke leve, som vi gjorde før. Vores omstændigheder har ændret sig, siger skuespillerinden, der er gift med skuespilleren Dean McDermott.Newspaq

Dagens topnyheder

Som datter af den succesfulde instruktør Aaron Spelling, har skuespillerinden Tori Spelling aldrig manglet noget. Gucci-tasker, champagne, en hovedrolle i en af verdens mest berømte tv-serier og fri adgang til designertøj og sko. Sådan så livet ud for skuespillerinden, der blev verdensberømt i tv-serien "Beverly Hills 90210".

Men livet har taget en gevaldig drejning for Tori Spelling, der nu lever et helt andet liv. Hun har efter flere økonomiske nedture været nødt til at lære, hvordan man sparer.

- Det er jo ikke noget mysterium hvorfor, jeg har pengeproblemer, siger skuespillerinden til People Magazine.

- Jeg voksede op på en måde, som de færreste kan forestille sig. Jeg har aldrig kendt til andet, indrømmer hun.

Men efter at have tabt tre millioner dollar på et hussalg og at have været tvunget til at holde op med at arbejde, da hun blev syg under graviditeten med sit fjerde barn, ser tingene anderledes ud.

- Nu genbruger vi alt. Det er en god ting at lære, siger hun og afslører, at hendes børn ikke længere går i designertøj, men får brugt tøj fra andre.

Hun har heller ikke selv købt en ny taske i mere end tre år.

- Vi kan ikke leve, som vi gjorde før. Vores omstændigheder har ændret sig, siger skuespillerinden, der er gift med skuespilleren Dean McDermott.

Newspaq