Beyoncé skaber fræk mystik på Instagram

Skrevet af admin

10/08/2014
Det er meget nemt at tolke Beyoncé seneste opdatering lørdag på det sociale billedmedie Instagram som en uforbeholden opbakning til "Team Carter" og dermed hendes ægteskab til rapperen Jay-Z med det borgerlige navn Shawn Carter.På billedet er hun nemlig som det eneste iført en traditionel sportstrøje med teksten "Carter" og tallet 4. Og en række amerikanske medier har ikke været sene til at analysere sig frem til den dybere mening med lige netop den mundering.Et af dem er Billboard, der især lægger vægt på tallet fire. For mens Beyoncé har fødselsdag den 4. september, så har Jay-Z den 4. december. Og som om det ikke er nok, blev parret tilmed gift den 4. april, ligesom Beyoncé i 2011 udgav et album med titlen "4".At Beyoncé og Jay-Z er fuldstændig klar over de signaler, de sender ud til offentligheden, kan der vist ikke være tvivl om. Også blandt andre US Magazine, E! Online og MTV News er hoppet med på bølgen af medier, der nu ånder lettet op efter den seneste tids hårdnakkede skilsmisserygter. Hverken sangerinden eller rapperen har dog udtalt sig om billedet eller deres ægteskabs tilstand, men det vil ikke være første gang, at den 32-årige Beyoncé benytter sig af Instagram til at slå rygter i jorden.Se billedet og døm selv her: BeyoncéNewspaq

Dagens topnyheder

Det er meget nemt at tolke Beyoncé seneste opdatering lørdag på det sociale billedmedie Instagram som en uforbeholden opbakning til "Team Carter" og dermed hendes ægteskab til rapperen Jay-Z med det borgerlige navn Shawn Carter.

På billedet er hun nemlig som det eneste iført en traditionel sportstrøje med teksten "Carter" og tallet 4. Og en række amerikanske medier har ikke været sene til at analysere sig frem til den dybere mening med lige netop den mundering.

Et af dem er Billboard, der især lægger vægt på tallet fire. For mens Beyoncé har fødselsdag den 4. september, så har Jay-Z den 4. december. Og som om det ikke er nok, blev parret tilmed gift den 4. april, ligesom Beyoncé i 2011 udgav et album med titlen "4".

At Beyoncé og Jay-Z er fuldstændig klar over de signaler, de sender ud til offentligheden, kan der vist ikke være tvivl om. Også blandt andre US Magazine, E! Online og MTV News er hoppet med på bølgen af medier, der nu ånder lettet op efter den seneste tids hårdnakkede skilsmisserygter.

Hverken sangerinden eller rapperen har dog udtalt sig om billedet eller deres ægteskabs tilstand, men det vil ikke være første gang, at den 32-årige Beyoncé benytter sig af Instagram til at slå rygter i jorden.

Se billedet og døm selv her: Beyoncé

Newspaq