Beyoncé teaser for hemmeligt projekt

17/04/2016 14:23

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Verdensstjernen Beyoncé har på sin officielle Facebookprofil slået en hemmelighedsfuld videosekvens op, og det har fået stjernens mange fans til at spekulere i om en kort film er på vej om sangerinden, der i manges øjne anses for at være verdens ukronede popdronning.

Det skriver amerikanske ABC News med henvisning til den 16-sekunders video, som "Formation"-sangerinden har lagt op med teksten:

- Lemonade 4.23 9PM ET. HBO.

Sangerinden har over de seneste måneder uploaded flere billeder af citroner på blandt andet sin Instagramprofil, og nu spekulerer stjernens mange fans altså i, om en dokumentar er på vej i samarbejde med HBO.

Det er langt fra første gang, at Beyoncé overrasker med pludselige udgivelser.

Uden nogen form for medieomtale eller promovering udgav sangerinden i 2013 albummet "Beyoncé" med stor succes, ligesom hendes seneste single, "Formation", også kom som en overraskelse for mange.

ABC News har kontaktet superstjernens pressefolk for at få en kommentar til de mange spekulationer, men Beyoncés folk er endnu ikke vendt tilbage til mediet.

Den 34-årige amerikanske sangerinde turnerer i øjeblikket rundt med sin "Formation World Tour".

Se Beyoncés hemmelighedsfulde projekt her: http://abcnews.go.com/Entertainment/beyonce-teases-hbo-world-premiere-event-titled-lemonade/story?id=38451050

Og nogle af hendes Instagram-opslag her: https://www.instagram.com/p/7222Z6Pwz1/?taken-by=beyonce

Og her: https://www.instagram.com/p/7225eEPwz6/?taken-by=beyonce

/ritzau/FOKUS