Beyoncés far sagsøger britisk avis

Knowles’ vrede stammer fra et interview, han gav dagbladet i marts.
Her fortalte Beyoncés far blandt andet om de vanskeligheder, han oplevede, da han forlod jobbet som sin berømte datters manager. Ifølge The Suns artikel var forholdet mellem far og datter nedkølet i en grad, så Knowles stadig ikke havde set sit barnebarn Blue Ivy, som på det tidspunkt var tre måneder.

Få dage efter offentliggørelsen af interviewet forlangte Knowles et dementi og truede med at sagsøge avisen, hvis ikke hans krav om berigtigelser blev opfyldt. Han hævdede, at interviewet var fyldt med fejlcitater og direkte løgne om hans forhold til Beyoncé.

Nu kommer sagsanlægget, der er ledsaget af et foreløbig uspecificeret erstatningskrav.
Knowles sagsøger The Sun for bagvaskelse og kontraktbrud, hvilket han forklarer i en udtalelse: »Mine døtre og min familie betyder alverden for mig. Den spærreild af gentagne løgne og fejl, den britiske avis var anledning til, har været udmattende og skadelig for min person«, skriver den 61-årige forrtningsmand og fastslår, at The Sun ligesom alle andre aviser »må opretholde et vist minimum af journalistisk integritet, uanset hvor mange aviser løgnene sælger«.

Ifølge Knowles gik The Sun over stregen, da avisen ramte hans familie og bladet må nu stå til ansvar i en retssal. »Den slags sker for ofte og det er uretfærdigt«, udtaler han.

 

Dagens Gossip