Beyoncés træner røber: Sådan kom hun i form

07/05/2015 09:19

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Beyoncé løb med en del opmærksomhed, da hun mandag troppede op til årets Met Gala iført en nærmest gennemsigtig kjole med sten og broderier, som kun lige dækkede de mest pikante steder på hendes veldrejede krop.

Nu afslører den 33-årige sangerindes personlige træner, Marco Borges, hvordan Beyoncé kunne stå så toptrimmet til den store gallafest i New York.

- Hun har spist en plantebaseret kost de seneste 22 dage. Overgangen var meget let for hende, og nu holder hun sig den kost og spiser lidt fisk engang imellem, siger Borges til E! News og afslører, hvordan "Bootylicious"-sangerinden holder sig "Bootylicious":

- Hun laver squats, lunges og pliés med sin egen kropsvægt, derudover sjipper hun og løber med sprintintervaller. For Beyoncé handler det om sundhed, velvære og om at føle sig godt tilpas, siger Borges.

- Det er ikke en kur, men en livsstilsændring, der starter med, at man ændrer sine vaner over 22 dage, forklarer Borges og tilføjer, at kuren har masser af gode sideeffekter for sangerinden, der i 2012 blev mor til datteren Blue Ivy.

- Ud over vægttabet bliver ens søvn forbedret, huden bliver klarere, og man får mere energi. Man bliver kort sagt den bedste udgave af sig til sig, lyder det fra træneren, der røber, at den Grammy-vindende sangerinde synger med på sine egne sange, hvis de bliver spillet til træningen.

/ritzau/FOKUS