Bieber-fan i tårer: Troede det var en joke

Det skulle have været en intimkoncert for bare 1000 heldige fans, der alle havde vundet sig adgang til en helt speciel oplevelse med den 21-årige canadiske sanger Justin Bieber i Oslo torsdag aften.

Men i stedet blev det en fadæse og en skuffelse af kaliber for de mange fans, for efter kun én sang valgte den canadiske popsanger pludselig at forlade scenen.

Efter at have sunget hittet "Boyfriend" opdagede sangeren, at der var spildt vand på scenegulvet og lånte en skjorte af en fra hans hold, så han kunne få det tørret op. Men et par ihærdige teenagepiger, der stod ved scenekanten, blev ved med at hive i skjorten, og det fik Bieber til at afbryde koncerten og storme fra scenen.

En af dem, der var med ved eventet, er 14-årige Laura Esmark Kristensen fra Hedehusene. Hun havde først svært ved at tro på, at sangeren mente det seriøst, at han ikke ville vende tilbage til scenen.

- Jeg så godt hvad der skete, men jeg tænkte, det var en joke. Da jeg så fandt ud af, at det var rigtigt, så blev jeg rigtig ked af det, fortæller hun.

Laura Esmark Kristensen er blandt de otte danske fans, der havde vundet et personligt møde med sangeren, og det er lidt et plaster på såret, at hun trods alt fik den oplevelse.

- Jeg var så heldig, at jeg mødte ham inden koncerten, men jeg har rigtig ondt af dem, der kun var der for koncerten, og som bare må tage hjem igen. Det er lidt ærgerligt, siger hun.

Alligevel forstår hun godt sangerens reaktion.

- Jeg kan egentlig godt forstå det, jeg ville også selv have været blevet rigtig sur. Men når man er kendt, så må man også lige tage en slapper. Men jeg kan godt forstå, at han blev sur for de blev ved og de var så flabede, siger Laura Esmark Kristensen, der så hele optrinnet fra sin plads i salen.

- Jeg synes, det er okay, at han går derfra, men han gør jo alle os andre kede af det, så på den måde er det ikke i orden. Men jeg er faktisk ikke sur på ham, kun på de fire piger, der stod dernede foran. Der er måske nogen, der er sure på ham, men det er jeg ikke, siger Laura Esmark Kristensen.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip