Bieber undgår at blive sigtet som flugtbilist

Fotografen meldte Bieber til politiet efter en episode i juni, hvor popstjernen skulle have ramt manden med sin Ferrari på vej hjem fra en natklub i Hollywood, men uden at standse. Manden kom efter eget udsagn i klemme mellem Biebers sportsvogn og en parkeret bil, men uden at sangeren standsede og det mener fotografen gør ham til flugtbilist.

Statsadvokaten meddeler imidlertid, at sagen må henlægges på grund af utilstrækkelige beviser. »Det kan næppe dokumenteres, at Bieber med fuldt overlæg forlod et ulykkessted, hvor nogen kom til skade«, hedder det i en udtalelse.

Det canadiske popidol fortsætter dog med at slå skævere i nattelivet.
Mandag aften blev han angiveligt bortvist fra et insted i New York, fordi han var for ung. Bieber lader sig sjældent bremse af den amerikanske aldersgrænse på 21 år og natklubberne lukker ham ofte ind, selv om han kun er 19, men på Griffin i New York forleden gik den ikke.

I starten af juli blev Bieber også smidt ud fra en natklub i Chicago, hvor han ville have serveret alkohol. Gå-i-byen-stedet risikerer en klækkelig bøde, fordi en benovet bartender lod sangeren få sin vilje før ledelsen skred ind og bortviste Bieber.

 

Dagens Gossip