Biebers appel til fjende-komiker: Ydmyg mig

Selv om de kommer fra samme land, er der ingen fælles forståelse mellem de to canadiske kendisser, Justin Bieber og Seth Rogen.

Den 21-årige skandalesanger og den 32-årige komiker og skuespiller har flere gange langet ud efter hinanden, men efter Biebers offentlige undskyldning for sin arrogante attitude i februar kunne noget tyde på, at han er klar til den store konfrontation med Rogen.

Bieber er i slutningen af marts hovedpersonen i programmet "Comedy Central Roasts," hvor han er mål for forskellige berømtheders jokes.

Og hjerteknuseren ser meget gerne, at Rogen også møder op og er med til at give ham verbale øretæver, giver Bieber udtryk for på sin Twitterkonto med hashtagget "WeWantSeth."

- Hvor er du, når jeg har brug for dig?, skriver Bieber i et enkelt tweet, efter at han har slette en række appeller til Rogen.

Også arrangørerne bag programmet byder Rogen velkommen til at riste Bieber i programmet.

- Vi vil ikke lyve - vi vil elske at se Rogen være med til at grille Bieber, skriver programmet i et tweet.

Hele uvenskabet startede ifølge Rogen, da Bieber gerne ville møde ham i Tyskland backstage til et talkshow, hvor de begge var gæster, og her efterlod sangeren et ualmindeligt dårligt indtryk på Rogen.

- Han er et godt eksempel på en person, du møder, og som du tror, du vil hade, og så derefter kommer til at hade så meget, som man troede. Du møder ham, og han lever op til hver eneste af dine forventninger til, hvordan han vil være, sagde Rogen om Bieber i et interview med Howard Stern.

Programmet bliver sendt 30. marts på kanalen "Comedy Central" - med eller uden Rogen.

Læs Biebers tweets her: https://twitter.com/justinbieber

Newspaq

.

Dagens Gossip