Big Brother-knald ender i abort: Nicki har prøvet det før

Romancen mellem to af Big Brother-husets beboere, Nicki og Mark, endte med en graviditet. Men der kommer ingen Big Brother-baby om ni måneder. Det skriver Realityportalen.dk.

Nicki har forklaret, at hun brugte en såkaldt P-ring, mens hun var i huset. Men alligevel opdagede Nicki, efter hun var røget ud af realityprogrammet, at hun ventede sig.

- Jeg blev ked af det, så glad, ked af det, så glad igen for til sidst at blive pisse frustreret. Det sidder i mig, og jeg er meget påvirket af situationen, siger hun og tilføjer:

- Jeg har prøvet at være gravid en gang før og har dermed også fået en abort før.

LÆS OGSÅ: Topløs fjolleri i Big Brother: Nicki twerker skum af sine nøgne balder

Nicki, der er seks uger og seks dage henne, har taget en abortpille i dag og tager den sidste i morgen, skriver Realityportalen.dk.

Lige siden Nicki fandt ud af, hun var gravid har tankerne faret gennem hendes hoved. Og beslutningen om en abort har været en svær omgang.

- Et barn er jo en livsgave, og det har ikke været nemt at tage beslutningen, men det er den bedste for mig og Mark. Jeg har overvejedet det nøje og også været i tvivl. Men det er den mest ansvarlige beslutning, mener jeg, siger Nicki, der sammen med Mark træf den store beslutning, til Realityportalen.dk. 

 

Dagens Gossip