Biljagt med 160 km/t i Middelfart: Indbrudstyv bragede ind i autoværn

En 18-årig indbrudstyv forulykkede i aftes på en tilkørsel til motorvejen, efter en vanvittig biljagt gennem Middelfart, hvor farten var oppe på 160 kilometer i timen på strækninger, hvor man må køre 50.

På grund af mange indbrud i øjeblikket kørte en specialpatrulje fra Fyns Politi i aftes rundt i Middelfart, da man klokken 19.41 fik besked om, at et indbrud var i gang på Brovejen.

- Patruljen er tæt på, og da de når frem, ser de en Audi A6 parkeret foran huset. Chaufføren i bilen giver den gas, så snart han ser patruljevognen og fortsætter gennem Middelfart i meget høj fart og over for rødt, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen, til Dagens.dk.

Tilføj Dagens.dk som din ven på Facebook - klik her og vær med nu

Patruljevognen påkørte flugtbilen i en rundkørsel for at standse den. Men tyven fortsatte mod motorvejen, og audien har så stor motorkraft, at den trækker fra politiet

- I kurven på tilkørslen mister han kontrollen over bilen, som snurrer rundt og kiler sig fast under autoværnet, og betjentene anholder han der, forklarer Hans Frederiksen.

I audien finder man koster fra indbrud, og med hjælp fra vidner lykkedes det kort efter også at anholde en medgerningsmand, som var stukket af til banegården i Middelfart.  

Tyven i audien klagede over nakke smerter og blev kørt til Kolding Sygehus, hvor det viser sig, at han ikke er kommet alvorligt til skade.

Politiet vurderer nu, om de to indbrudstyve skal fremstilles i grundlovsforhør. 

 

Dagens Gossip