Bill Cosby vil ikke kommentere nye sexanklager

Bill Cosby vil ikke kommentere beskyldninger, som den seneste tid er dukket op igen, om at han skal have krænket flere kvinder seksuelt, fortæller hans advokat.

Beskyldninger mod den 77-årige skuespiller og komiker om, at han tidligere skal have både voldtaget og på anden måde krænket flere kvinder, kom op igen, efter at komikeren Hannibal Buress kaldte ham en voldtægtsmand ved et stand-up-show i oktober.

- De seneste uger er årtier gamle miskrediterende beskyldninger mod Hr. Cosby igen dukket op, siger advokaten John P. Schmitt i en udtalelse.

- Det faktum, at de bliver gentaget, gør dem ikke sande.

Ifølge advokaten vil Bill Cosby ikke kommentere sagen yderligere, og den udmelding kommer dagen efter, at Cosby i et interview på National Public Radio afviste at sige noget til beskyldningerne.

Den 77-årige skuespiller er aldrig blevet anklaget for sexkrænkelser.

De nye beskyldninger mod Cosby kommer fra skuespilleren Barbara Bowman, som i Washington Post har skrevet, at Cosby "vandt min tillid som 17-årig fremadstræbende skuespiller i 1985, hjernevaskede mig til at se sig selv som en faderfigur og krænkede mig adskillige gange."

I 2006 indgik Bill Cosby forlig i en tvist med en anden kvinde, som var kommet med beskyldninger om sexkrænkelser to år forinden.

Den kendte skuespiller og komiker har ifølge NBC afvist at kommentere beskyldningerne offentligt.

Bill Cosby er bedst kendt fra The Cosby Show, der som tv-serie kørte fra midten af 1980'erne til starten af 1990'erne.

/ritzau/Reuters

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip