Bill Murray stjal rampelyset til filmfestival

Hvad er det eneste, der kan gøre en hel dag med fremvisninger af den amerikanske skuespiller og komiker Bill Murrays film bedre for en ægte fan?

Lige præcis - manden selv.

Og akkurat så heldige var det fremmødte publikum ved den årlige Toronto Film Festival i Canada, der for tiden løber af stablen med et tilhørende rend af kendisser. For skuespilleren kunne på ingen måde holde sig væk, når det nu var ham selv, det drejede sig om. Det skriver Toronto Sun.

Efter en fremvisning af den første Ghostbusters-film indledte Bill Murray fredag den 5. september en spørgesession med ordene:

- Jeg har en mikrofon, og jeg kan tale.

Og så var tonen ligesom lagt for den 63-årige Murrays timelange tale, der med hjælp fra publikums mange spørgsmål både nåede omkring historien bag konkrete filmprojekter som netop Ghostbusters og den afholdte skuespillers helt egen livsfilosofi - afslapning.

- At lære at slappe af har ændret mit liv. Det har gjort mig bedre til de ting, jeg gør. Jeg er ikke den bedste, men jeg holder virkelig af det, jeg laver. Jeg kan virkelig godt lide mit job. Jeg er et bedre menneske, når jeg er på arbejde, lød det fra scenen.

Det er 39. gang, Toronto Film Festival finder sted. Den regnes almindeligvis som verdens andenmest anerkendte filmfestival kun overgået af den franske filmfestival i Cannes. Med andre ord et helt fint sted at være Bill Murray.

Newspaq