Billede af skuespillers kone, som ammer på toilettet, går viralt

Men moderskabet er ikke altid smukt, siger Elisha Wilson Beach, der er mor til to og gift med tv-skuespilleren Michael Beach, som er kendt for bl.a. Sons of Anarchy, Aftenvagten og Skadestuen.

- Alle brokker sig over, at de sociale medier er fulde af mennesker, der foregiver at leve det billedskønne liv, og jeg møder så mange mødre, der tvivler på sig selv pga. disse fotos, skriver hun.

Læs også: Nyfødt baby med tænder: Mor bekymret for at amme

- Dette er virkeligheden, og så mange mødre gør det præcis samme lige nu. Moderskabet er ikke smukt, men det er det, der gør det så smukt.

Billedet blev først delt på Instagram, men har siden spredt sig til Facebook, hvor det er blevet delt mere end 25.000 gange og liket mere end 211.000 gange.

Og så tog debatten fart.

En Facebook-brugere skriver bl.a.:

- Jeg ville aldrig amme mit barn på badeværelset. Det er uhygiejnisk uanset hvad.

Læs også: Kendt skuespiller ammer sin fire-årige datter: Lærke skal selv sige stop

- Hvordan kan du sige, at det her billede er smukt? Jeg synes, det er meget usmageligt.

Mens en tredje råder hende til at efterlade barnet i vuggen, mens hun går på toilettet, og malke ud i en flaske, hvis tidspunktet er kritisk.

Der er dog også flere, der hylder Elisha Wilson Beach.

-  Til alle dem der kalder det uhygiejnisk eller ulækkert: de fleste mennesker børster tænder på badeværelset og efterlader deres tandbørster på badeværelset, mens en anden blot skriver:

- Dette opsummerer moderskabet.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip