Billede med kendisser vækker stor forargelse: 'Håber politiet kommer'

Skrevet af Nicolai Busekist

07/02/2021
Foto: Dennis Knudsen/Facebook
Foto: Dennis Knudsen/Facebook
Et billede, der er blevet uploadet til Facebook af den kendte stylist Dennis Knudsen, har bragt en gruppe kendisser i modvind.

Dagens topnyheder

På billedet ser man Dennis Knudsen, der til Danmarks Indsamling sammen med en række øvrige danske kendisser. Det omfatter blandt andet realitystjerne Linse Kessler, danser Silas Holst og bagedystdommer Katrine Foged Thomsen. Det skriver B.T.

Danmarks Indsamling blev afholdt lørdag aften i Tinghallen i Viborg, hvor billedet derfor stammer fra. På billedet ser man kendisserne sidde meget tæt ved et bord. Ingen af dem er iført mundbind eller holder afstand. 

Det har fået flere Facebook-brugere til at reagere, da de dermed ikke overholder de gældende coronarestriktioner. 

"Dårlig karma! Uden mundbind, og overholder ikke de to meter," skriver Facebook-bruger Lene Torp, mens Facebook-bruger Peter Jensen skriver følgende: "Håber, politiet kommer og giver dem alle en bøde for ikke at overholde forsamlingsforbuddet." 

Opslaget har fået mere end 600 kommentarer, hvoraf hovedparten er kritiske og negative. Dennis Knudsen har givet svar på de mange kritiske kommentarer, da han har fortalt, at der ikke var risiko for smittespredning.

"Ja, vi sad da meget tæt. Vi var alle sammen lige blevet testet, og så var det vores pladser backstage, så vi kunne sidde sammen om det bord," fortæller han ifølge B.T., og fortsætter: 

"Alle, der var med til Danmarks Indsamling, blev testet. Det er de hurtigtest, hvor man venter et kvarter på sine svar." 

Ydermere fortæller han, at der – i modsætning til backstage – inde i studiet blev taget højde for afstand. 

I samarbejde med en lang række kendte danskere, lykkedes det DR at indsamle hele 120.409.254 kroner, som bliver doneret til coronaramte børn verden over. 

De mange vil derfor gå til at hjælpe børn, der lider under coronapandien. Mere specifikt er det i 13 af verdens fattigste lande i Afrika, Mellemøsten og Asien, at pengene vil blive fordelt.

Pengene skal bruges til at hjælpe dem med at forbedre mulighederne for at komme tilbage i skole og at sikre, at de får nok mad. Samtidig skal de også bruges til at sikre, at de får vacciner og lægehjælp.