Billederne fra den værste ferie nogensinde gik verden rundt: Nu tager han revanche

Humoren fejler ikke noget hos Kevin Blandford, der i marts måned fik en gratis ferie til Puerte Rico af sin chef. Rejsen var en præmie for at få opnå de bedste resultater på arbejdspladsen.

Der var dog en hage ved tilbuddet; han kunne ikke tage sin kone og deres spæde datter med på turen. Det skriver Huffington Post om.

Det vil sige, at konen godt kunne komme med, men på grund af forsikringsmæssige årsager, kunne deres syv måneder gamle datter ikke medbringes.

Mor ville ikke rejse fra barnet, og tilbage stod Kevin med en billet i overskud, som han så valgte at forære til sin ven.

Læs også: Den perfekte slutning: Par dør med 10 minutters mellemrum efter 70 år sammen

Da vennen tog det første billede af turen i lufthavnen, kunne de to mænd ikke lade være med at grine over, hvor meget Kevin hang med mulen over at skulle afsted.

Her fik de ideen til at lave en fotoserier udelukkende med temaet; ”Det er slet ikke sjovt i Puerte Rico” – uden Kevins familie vel at mærke.

Billederne lagde Kevin på de sociale medier, hvorefter de gik verden rundt.

Læs også: Ungt kærestepar viser deres video fra den ultimative parferie

Det kunne et friskt turistbureau i netop Puerte Rico ikke holde ud at se på. Bureauet tilbød derfor Kevin en tur mere – denne gang med familie.

Kevin benyttede chancen for at genskabe alle billeder fra turen – nu i en lidt mere munter udgave med frue og barn ved sin side.

Se før- og efterbillederne nedenfor:

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip