Billedgalleri: Superman fan gennemgår 19 operationer for at ligne sin helt

Elo Christoffersen

|

08/09/2013

Dagens topnyheder

Når Clark Kent skulle forvandle sig til Superman, var det en forholdsvis enkel opgave. Han gik blot ind i en telefonboks, snurrede rundt og så var den sag klaret.

Men for Herbert Chavez har skiftet til tegneseriehelten taget lidt længere - gennem 16 år med plastikkirurgi.

LÆS OGSÅ: Galleri: Fra tyksak til lækkermås - se 33 vilde vægttab

Den 35-årige fra Calamba City på Filippinerne har fået ordnet næsen, hvidtet huden, fået fedtsugning i læben, foretaget kæbe justering, PEC implantater og endda implantater i maveregionen for at blive en virklighedstro Clark Kent.

Hr. Chavez tager ofte rundt i kvarteret i fuldt udstyr og med håret sat i rette frisure, og siger selv:

- Jeg føler mig som en superhelt, når jeg trækker i kostumet, men min mission er ikke at redde verden, men at hjælpe på min egen lille måde, og bringe et smil på ansigterne på de lokale børn.

- Det er hårdt at leve op til folks forventninger om en levende superhelt. Det er grunden til at jeg har fået så mange operationer, fordi jeg gennemgår vedligeholdelsesprocedurer. For eksempel er min kløft i hagen dannet af hydrogel, men den bliver mindre, hvis jeg sveder meget, og så er lægen nødt til at ordne det, fortæller Hr. Chavez og fortsætter:

- Jeg er en hyppig kunde hos min kirurg, Tito Garcia. Han gør alt arbejdet gratis, som en del af en aftale der betyder, at jeg sørger for omtale af hans praksis til gengæld.

Herbert Chavez skaber selv sine egne Superman kostumer, t-shirts og tøj helt fra bunden, i sit eget syværksted.

LÆS OGSÅ: Vild forandring: 19-årig pige pumper jern fem gange om ugen

Prisen for tøj og andre genstande er på 300.000 pesos (35.000 kroner) - en formue i forhold til den gennemsnitlige timeløn på 90 pesos (10 kroner) på Filippinerne.

I juni 2013 anerkendte Guinness Book Of Records Chavez' for at have den største samling af Superman memorabilia med 1.253 poster - lige fra dukker i fuld størrelse, til plakater og ringe - alt sammen er en formue værd.

Men han siger selv, at hans samling nærmere er på 5.000 emner og har planer om at øge den til omkring 10.000 stykker.

Se billederne nedenunder...