Billigere at flyve til Bangkok i dag end for 5 år siden

Elo Christoffersen

|

03/10/2013

Dagens topnyheder

Flybarometer.dk har kigget nærmere på, hvordan den gennemsnitlige pris for flybilletter til de mest eftertragtede rejsemål har ændret sig i de seneste fem år.

18 af de mest populære rejsemål er medtaget i statistikken, hvor prisen til ni af rejsemålene er faldet. En flybillet til Thailands hovedstad er mere end 1.500 kr billigere i forhold til for fem år siden.

-  I 2008 var den gennemsnitlige pris 8.037 kroner, og i samme periode i år er prisen faldet med 1.577 kroner. Flere store flyselskaber, som for eksempel Norwegian, har satset stort på Asien, hvilket kommer de rejsende til gode. Konkurrencen på ruten er hård, og Bangkok er et populært rejsemål. Der er masser af sol, det er billigt at bo der, og der er noget for alle, fortæller Marléne Wallberg, marketingdirektør hos Supersaver.dk.

Læs også: Dubai fortsætter med at slå nye rekorder

Den største forskel i prisen er Antalya, hvor den gennemsnitlige pris for en flybillet til Tyrkiets populære charterrejsemål er 2.678 kroner billigere i forhold til 2008. Flere lavprisflyselskaber har satset på dette rejsemål, for eksempel flyver Pegasus nu direkte til Antalya, hvilket har medført, at prisen på flybilletter er faldet drastisk.