Billund Lufthavn indfører toldfri spiritus til alle rejsende

Nu kan alle passagerer i Billund Lufthavn købe toldfri spiritus. Dermed kan rejsende mellem to EU-lande spare op til 35 procent på spiritus, der er købt i lufthavnen, skriver Billund Lufthavn i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for, at vi har fået tilladelse af Skat til at sælge toldfri spiritus til alle passagerer, Det gør det meget enklere for passagererne, at de ikke mere skal tænke på, hvilken hylde, de må købe fra. Vi må nu tilbyde hele vores store sortiment med de lave toldfrie priser til alle passagerer, siger kommerciel chef i Billund Lufthavn, Jan Hessellund.

Lufthavnen afregner med Skat

Lufthavnen skal fortsat betale afgifter af den spiritus, der sælges til rejsende inden for EU, men den nye tilladelse giver mulighed for, at dette kan klares administrativt.

Læs også: Vi vælger indenrigs-flyet frem for bilen

I praksis sker det ved, at alle flasker sælges med banderole, hvorefter registrering af afgifter sker ved kassen i forbindelse med, at passageren fremviser sit boardingkort.

Toldreglerne er de samme

Der er ikke ændret på toldreglerne. Rejsende inden for EU må indføre 10 liter spiritus, mens der er undtagelser uden for EU.

 

Dagens Gossip