Bios-direktør i internt brev: Vi kæmper til det sidste

Trods en truende konkursbegæring kaster Bios ikke håndklædet i ringen. I hvert fald ikke ifølge det interne brev, som Bios-direktør Morten Hansen har sendt til medarbejderne.

Det fortæller DR Fyn.

Morten Hansen skriver, at han forstår reddernes frustration, men på nuværende tidspunkt kan han ikke fortælle mere. Han opfordrer derimod sine medarbejdere til at kæmpe:

- Selv om regionens seneste udmelding tyder på, at de har besluttet at hjemtage ambulancetjenesten i vores område, så har vi som virksomhed en forpligtigelse til at kæmpe til det sidste, skriver han.

Region Syddanmark og Bios mødtes fredag eftermiddag for at diskutere tilbagebetalingen af de 31,5 millioner kroner, som Region Syddanmark ved en fejl har udbetalt til Bios.

Regionen gik fra det møde med forventningen om, at Bios ville erklære sig konkurs, fordi selskabet ikke kan betale pengene tilbage. Men det er endnu ikke sket, og derfor vil regionen selv begære ambulanceoperatøren konkurs.

Morten Hansen nævner intet om konkursen i det interne brev, men han hylder Bios-reddernes indsats.

- Vi er lykkedes med at bryde et 100-årigt monopol til glæde for både skatteborgerne, patienter og reddere. Som bios-reddere er I gjort af et helt særligt stof, og jeg ved, at I også vil håndtere denne situation med jeres vanlige ro og professionalisme, skriver han.

DR har forsøgt at få uddybende kommentarer fra Morten Hansen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Direktøren afslutter sit brev således:

- Vi skal alle bevare fokus på fortsat at levere den bedste service til de syddanske borgere. Pas godt på jer selv og hinanden derude, skriver han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip