Bjelland efter ny brandkamp: Svært at slå Agger af

Andreas Bjelland leverede endnu en stærk indsats i det danske midterforsvar, da landsholdet fredag aften slog Serbien med 3-1 på udebane i EM-kvalifikationen.

Bjelland vil gerne være en fast starter på landsholdet, men Twente-spilleren må alligevel affinde sig med, at han sandsynligvis ryger ud på bænken igen, når anfører Daniel Agger er skadesfri.

- Jo, jeg vil gerne have pladsen, men det er ikke op til mig. Jeg vil selvfølgelig gerne spille og håber på det.

- Men vi har en kaptajn, der betyder meget med den karisma og de ting, han står for, siger Andreas Bjelland, der igennem flere kampe er fundet ind i et godt samarbejde med Simon Kjær i midterforsvaret.

- Jeg ser stadigvæk utrolig meget op til Agger med ting, han har opnået og kan. Jeg ved ikke, om jeg er på hans niveau, men jeg synes da, at jeg har spillet nogle fine landskampe sammen med Kjær.

Den 26-årige midterforsvarer skiftede for to år siden til hollandske Twente fra FC Nordsjælland.

Hvis Bjelland vil længere op i landsholdshierarkiet, skal han måske finde en klub i en stærkere liga.

- Jeg har nydt godt af at komme til Holland. Måske er det et skridt videre, der på et tidspunkt skal gøre, at jeg sætter endnu mere pres på, at jeg skal spille i midterforsvaret, siger Bjelland.

Sammen med resten af landsholdet rejser Andreas Bjelland lørdag videre til Rumænien, hvor Danmark afslutter landsholdsåret med en venskabskamp på tirsdag i Bukarest.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip