Bjelland får rødt kort i Twente-comeback

Den danske landsholdsforsvarer Andreas Bjelland er tilbage på banen efter en mindre skadespause, men comebacket for hans hollandske klub Twente søndag eftermiddag kom ikke til at gå helt efter planen.

For i udekampen mod NAC Breda måtte den tidligere FC Nordsjælland-spiller kort inde i anden halvleg forlade banen med et rødt kort efter to advarsler.

På det tidspunkt førte Twente med 1-0, men med en mand i undertal lykkedes det ikke at holde føringen. Breda udlignede på et straffespark to minutter inde i dommerens overtid.

Twentes anden danske spiller, Kasper Kusk, var også med i startopstillingen, men blev ofret, da holdet efter Bjellands udvisning havde brug for at skifte en ny forsvarer ind.

Bedre gik det for danskerne i ADO Den Haag søndag eftermiddag. Den tidligere FC København-spiller Thomas Kristensen scorede sit holds første mål, da Groningen blev besejret 3-0.

Martin Hansen vogtede Den Haags mål og kunne derfor glæde sig over et clean sheet. Det var holdets første sejr i denne sæson.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip