Bjerringbro genfandt sejrsmelodien mod Ribe-Esbjerg

Bjerringbro-Silkeborg spillede sig søndag tilbage i topstriden i Boxer Herreligaen, da det blev til en sejr på 28-17 mod Ribe-Esbjerg, som fortsat roder rundt i bunden af rækken.

Efter en fin start på sæsonen var det kun blevet til et point i de seneste tre kampe for hjemmeholdet BSV, som jagtede en sejr for at holde snor i toppen. På modstandersiden stod Ribe-Esbjerg, der med en sejr ville kunne tage et stort skridt væk fra bunden.

BSV viste dog fra kampens begyndelse, at kun to point på hjemmebanen var godkendt, og gennem hele første halvleg havde hjemmeholdet en føring på to-tre mål.

Samtidig trak Søren Rasmussen flere fremragende redninger ud ad ærmet, mens han stille og roligt sugede modet ud af Ribe-Esbjergs fløje.

I en periode i første halvleg havde Ribe-Esbjerg ikke fundet vej til nettet i hele 11 minutter, inden Philip Holm omsider kunne få bolden forbi Søren Rasmussen på et straffekast efter 24 minutter.

Minuttet efter var der så straffe til BSV, hvor Nikolaj Øris fik lov at kaste, mens Ribe-Esbjerg sendte Sebastian Frandsen i målet for at agere stopklods.

Sebastian Frandsen nappede forsøget fra Øris, men måtte alligevel vige pladsen for bagefter for en svagt spillende Rasmus Lind, som endte første halvleg med en redningsprocent på 18.

Måltavlen viste en føring til hjemmeholdet på 14-9 ved pausen, og den føring blev kun større i anden halvleg, hvor BSV stille og roligt udbyggede føringen til gæsterne fra Sydvestjylland.

Det hele endte med en storsejr på 28-17 til BSV, som med sejren har ni point efter syv kampe. Ribe-Esbjerg er fortsat tredjesidst i rækken med tre point efter syv kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip