Bjørn får prominente medspillere i Ryder Cup

Lee Westwood, Ian Poulter og Stephen Gallacher står der på de tre wildcards, som holdkaptajnen for Europas Ryder Cup-hold, Paul McGinley, delte ud tirsdag.

Dermed er det europæiske mandskab fuldtalligt, og den danske golfstjerne Thomas Bjørn kommer i fint selskab 26.-28. september, når den 40. udgave Ryder Cup skal afvikles.

I Rory McIlroy, Henrik Stenson, Sergio Garcia og Justin Rose er fire af de fem bedste spillere i verden med på Europas hold. Derudover finder man navne som Jamie Donaldson, Martin Kaymer, Graeme McDowell, Victor Dubuisson og altså Thomas Bjørn på den prestigefyldte liste.

Til gengæld blev der ikke adgang til den tidligere verdensetter Luke Donald, der ellers er højere placeret på verdensranglisten end de tre, der blev udstyret med wildcards.

- Jeg er i en privilegeret position og har en række forskellige valgmuligheder, og det siger noget om standarden i Europa og på European Tour, at vi har så meget talent at vælge imellem, siger Paul McGinley ifølge nyhedsbureauet AFP.

Ryder Cup spilles i år i Gleneagles i Skotland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip