Bjørn om Tiger-afbud: Det har været slemt at se på ham

Den amerikanske golfstjerne Tiger Woods meldte natten til torsdag afbud til Ryder Cup, og det var ifølge Thomas Bjørn den helt rigtige beslutning.

Woods døjer med rygproblemer og kommer ikke på banen, når USA og Europa skal dyste i Ryder Cup til september i Skotland.

- Jeg tror, at det er den helt rigtige beslutning, så han kan komme tilbage i 2015 og være klar til at spille.

- Det har været synd at se, hvordan det har været de sidste par uger. Det har han ikke fortjent, siger Thomas Bjørn.

I sidste uge missede den 14-dobbelte majorvinder cuttet til PGA Championship, og ugen forinden trak Woods sig fra en anden turnering på grund af smerter i ryggen.

- Tiger skal have sit helbred i orden. Når man har været tæt på ham de sidste par uger og set hvor store problemer, han har med sin ryg, så står det klart, at han skal få styr på det.

- Jeg talte med ham i Akron, og han har haft det svært. Hvis han skal spille op mod fem runder over tre dage i Skotland, hvor vejret på det tidspunkt af året kan stille store krav, så er det den rigtige beslutning, han har taget, mener Thomas Bjørn.

Bjørn, der i øjeblikket spiller Made in Denmark i Himmerland, gav tidligere på ugen udtryk for, at han selv regner med at være en del af det europæiske Ryder Cup-hold.

Ryder Cup spilles på Gleneagles-banen i Skotland fra 26. til 28. september.

/ritzau/

 

Dagens Gossip