Blachmans trio: Musik vigtigere end X Factor

X Factor er lig med store følelser, store armbevægelser og store sangere. Men ikke alle er til de farverige armbevægelser og koreograferede sceneoptrædener.

I årets udgave af X Factor er det Thomas Blachmans finalister, gruppen Ivarsson, Bang og Neumann, som igennem programmet har holdt fast i et simpelt scene-udtryk uden for mange dikkedarer. 

Faktisk har gruppen spekuleret på, om de passer ind i det pop-glamourøse X Factor-koncept, hvor det også i høj grad handler om at vinde tv-seernes gunst.

- Ja, det har vi snakket om, siger Mathias og fortsætter:

- Men vi synes, vi prøver at bidrage med noget andet, for det ville være kedeligt, hvis det hele tiden var de samme typer af kunstnere, der dukkede op i X Factor. 

De tre gruppemedlemmer er enige om, at de bidrager med en ny stil til det populære tv-program, men det har også krævet overvejelser inden showet, fortæller gruppen.

- Vi lavede en model i starten, hvor vi talte om, hvorvidt vi skulle gå ind og være X Factor-deltagere, eller om vi skulle prøve at gå ind i det som musikere. Vi ville prøve at se, om vi kunne skabe et seriøst brand, og det, synes jeg, vi er lykkedes med, siger Markus, der hurtigt bliver suppleret af Josefin.

- Vi har også været bevidste om, at folk enten vil forstå det, vi kommer med, og være glade for, at der kommer noget andet, eller også vil de bare undre sig over, hvad vi har gang i, siger hun og forklarer, at seerne nok har taget så godt imod bandet og deres stil, fordi de ganske enkelt er anderledes i forhold til mange tidligere X Factor-deltagere.

- Jeg synes, vi har prøvet at komme lidt væk fra det, som alle ser X Factor som, siger Josefin.

Ivarsson, Bang og Neumann bliver i morgen kastet ud i mere populære numre, når de sammen med det danske band Julias Moon skal synge numrene "Lipstick Lies" og "Palace" i X Factor-finalen, som i år finder sted i Herning. 

X Factor-finalen sendes 27. marts kl. 20.00.

Newspaq

 

 

Dagens Gossip