Black Friday er mere populær end Halloween og Valentines Day i Danmark

PA

387 uger siden

|

08/02/2017
Valentines Day er lige på trapperne, hvilket er ens tydende med, at folk endnu engang skal ud og fejre dagens med deres nærmeste. Men hvor populær er Valentines Day egentlig i Danmark?

Dagens topnyheder

Ny undersøgelse fra Black-Friday Sale, lavet i samarbejde med rabatkodesiden Flipit.com, viser, at Valentines Day faktisk er faldende i popularitet i Danmark, mens Black Friday og Halloween er stigende i popularitet. Interesseundersøgelsen har de lavet ved at indhente data fra Google på danskernes søgninger for en periode, i forhold til det samlede antal søgninger på Google over tid

Black Friday er steget mest på popularitetsskalaen, viser undersøgelsen. Så meget at shopping dagen nu er mere populær end Halloween.

-Valentines Day har ikke rigtig slået sig fast blandt danskerne, da mange ser dagen som endnu et kommercielt amerikansk tiltag, som kun forsøger at få penge ud af kæresteparrene, udtaler Marketing Manager for Flipit Danmark, Rasmus Sørensen og fortsætter:

-Black Friday tog for alvor fart i Danmark i 2016 og der var ikke mange butikker som ikke var med i ræset. De sidste par år har man set mange af de store spillere som Bilka og Elgiganten tage konceptet til sig, og lave målrettede kampagner mange måneder før dagen, for at gøre forbrugerne opmærksomme herpå. Alt dette er selvfølgelig medvirkende til, at dagen nu har slået sig fast og nu er større end Halloween og Valentines Day i Danmark.

Black Friday ligger altid på dagen efter Thanksgiving. I år er det den 24. november 2017.

Halloween er altid den 31. oktober, mens Valentines Day altid er den 14. februar.