Blandet succes for danske mixeddoubler ved All England

Der er stadig mulighed for dansk succes i mixeddouble ved den traditionsrige badmintonturnering All England efter blandede resultater i fredagens kvartfinaler.

Først tabte Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding en tæt kamp efter tre sæt mod et indonesisk par, mens Joachim Fischer og Christinna Pedersen i mere komfortabel stil vandt i to sæt over et kinesisk par.

Juhl og Koldings kvartfinale begyndte ellers godt set med danske briller. Efter en sejr på 22-20 i første sæt gik det dog ned ad bakke, og det danske par tabte 19-21 og 14-21 i de følgende to sæt til det indonesiske par Praveen Jordan og Debby Susanto.

Som cifrene antyder, var der stor jævnbyrdighed mellem de to par i kampen.

Det så rigtig godt ud for danskerne, der efter at have vundet første sæt var på vej i semifinalen med en 7-2-føring i andet sæt.

Den føring blev dog sat over styr, og danskerne tabte andet sæt.

I tredje sæt gik det helt skidt, og midtvejs var Juhl og Kolding bagud 6-11, før det senere blev til et 14-21-nederlag.

På samme bane blev det dog efterfølgende til dansk succes, da Joachim Fischer og Christinna Pedersen slog kineserne Lu Kai og Huang Yaqiong i to sæt med 21-17, 21-15. Kampen varede 44 minutter.

I første sæt førte Fischer og Pedersen fra start til slut, mens andet sæt også var præget af dansk dominans.

Midtvejs førte danskerne 11-6, og sejren var aldrig i fare, selv om Fischer og Pedersen missede fire matchbolde, inden sættet blev vundet 21-15

Juhl og Kolding har hver især mulighed for at tage revanche for mixed-nederlaget, inden det bliver fyraften. De spiller begge kvartfinaler i henholdsvis herre- og damedouble senere fredag.

I damedoublen danner Kamilla Rytter Juhl par med Christinna Pedersen, der har mulighed for sin anden fredagssejr.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip