Blev ramt af flugtbilist: Elisabeth leder efter vidner på Facebook

Michael Lauritsen

|

26/05/2013

Dagens topnyheder

'Torsdag den 25. April 2013, ved 14.30 tiden kørte min søn og jeg på E20 Nord motorvejen mod København. 500 meter før afkørsel 36 Ringsted kom en stor grøn firhjulstrækker tonsende bagfra i ydersporet, da han pludselig besluttede sig for at han skulle af ved afkørslen, hvor jeg kørte i inderbanen.'

Sådan indleder Elisabeth Bøving fra Slagelse sit opslag på Facebook, som i skrivende stund er blevet delt mere end 13.000 gange.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Firhjulstrækkeren torpederer Elisabeth Bøvings bil med høj fart, og selv om hendes bil spinner rundt, og hun ender i autoværnet, stikker den anden bilist af.

Episoden har rystet Elisabeth Bøving, og nu håber hun, at hun kan finde frem til pågældende via Facebook.

- Jeg synes, det er rigtig grimt bare at stikke af. Det er ikke sådan, man bør behandle andre mennesker. Det kunne jo være gået gruelig galt, siger hun til TV2 Øst.

Flere end 800 har allerede henvendt sig. Mange med tip. Herunder bud på konkrete nummerplader.

Ifølge politiet, så kan oplysningerne fra Facebook bruges i efterforskningen, men kun, hvis dem, der henvender sig, er klar til at stå frem og vidne.

Elisabeth Bøving har stadig problemer med ryggen efter ulykken. Og de økonomiske omkostninger er uoverskuelige for hende.