Blind passager overlever flyvetur på 13.000 kilometer

En formodet blind passagerer er indlagt på et britisk hospital, efter han torsdag blev fundet bevidstløs på et British Airways-fly fra Johannesburg i Sydafrika til London i Storbritannien.

Manden blev fundet, efter flyet var landet i London torsdag, oplyser britisk politi.

Samtidig siger politiet, at liget af en anden mand er fundet på taget af en forretning, der ligger under den sædvanlige indflyvningsrute mod Heathrow lufthavn.

Politiet er nu ved at undersøge, om denne mand er faldet af det samme fly, som den overlevende blinde passager blev fundet på.

Den overlevende er en mand i alderen 25-30 år. Han var bevidstløs, da han blev fundet, og hans tilstand er fortsat kritisk, oplyser en polititalsmand til AFP.

I en meddelelse oplyser politiet, at manden blev fundet i flyets understel, men der er ikke angivet flere detaljer.

Politiet fik en opringning om denne mand torsdag morgen klokken 8.28, og godt en time senere blev ordensmagten ringet op angående det lig, der lå på taget af en forretning i det sydvestlige London.

- Vi samarbejder med politiet og myndighederne i Johannesburg om at fastslå kendsgerningerne om dette meget sjældne tilfælde, skriver British Airways i en kortfattet meddelelse.

Turen fra Johannesburg til London er næsten 13.000 kilometer lang.

Ifølge eksperter har blinde passagerer, der gemmer sig ved landingshjulene, stor risiko for enten at blive mast til døde af landingshjulene eller fryse ihjel.

Tidligere har der været flere tilfælde af blinde passagerer, der er fundet døde om bord på fly. Mange har forsøgt at klamre sig til landingshjulene eller har bundet sig fast til dem.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip