Blodig mordgåde løst efter 126 år: Her er Jack The Rippers sande identitet

Det verdenskendte mordmysterie om den uhyggelige seriemorder, som fik tilnavnet Jack The Ripper, har givet handling til stribevis af bøger og film, men det har også givet kriminalteknikere, historikere og hjemmedetektiver noget at spekulere over i mere end 100 år.

Politiet fandt nemlig aldrig ud af, hvem der gemte sig bag navnet Jack The Ripper, der dræbte mindst fem prostituerede ved at skære deres hals over, lemlæste deres maveregion og fjerne organer i det fattige Whitechapel-distrikt i London i 1988. 

Læs også: Kommende mor skal vælge mellem baby eller pædofil ægtemand

I dagens udgave af den engelske avis Daily Mail mener en britisk amatørdetektiv, Russell Edwards, at have opklaret den bestialske morders identitet ved hjælp af DNA-teknologi og et auktionskøb. På tirsdag udkommer Russel med bogen "Naming Jack The Ripper", som handler om arbejdet med at finde manden bag Jack The Ripper. Det skriver Daily Mail.

I 2007 købte Russell Edwards nemlig et sjal, der havde tilhørt et af Jack The Rippers ofre, Catherine Eddowes, på en auktion.

Med hjælp fra den retsmedicinske ekspert, Jari Louhelainen, har man fundet gamle rester af blod og sæd, som kan forbindes til Catherine Eddowes og en mand - gerningsmanden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Russel Edwards resultater indikerer, at morderen er den polske jøde Aaron Kosminski, der flygtede til London i 1880'erne og ernærede sig som frisør i Whitechapel-distrikt i London i 1888.

Aaron Kosminski var allerede i politiets søgelys i 1888, hvor den 23-årieg frisør var en af tre hovedmistænkte. I bogen "Naming Jack The Ripper" beskrives Aaron Kosminski som psykisk syg, og han døde som 53-årig på et sindssygehospital.

Hele historien kan læses her
 

 

Dagens Gossip