Blødende Mascha Vang lider for skønheden

admin

424 uger siden

|

30/05/2016

Dagens topnyheder

Man må lide for skønheden.

Det er et udsagn, som flere af nutidens kvinder tager meget bogstaveligt. En af dem er den danske kendis Mascha Vang, som netop har offentliggjort et hårrejsende billede af sig selv på sin blog www.maschavang.dk.

På billedet kan man se, at den 36-åriges ansigt er indsmurt i hendes eget blod, efter at hun har gennemgået en skønhedsbehandling. Ifølge Mascha Vang tager behandlingen udgangspunkt i, at man får rullet små nåle, der er op til 1,7 millimeter lange, hen over huden, hvilket resulterer i, at ny hud gendannes.

Mascha Vang skriver i sit indlæg, at den kosmetiske behandling ikke gjorde ondt, men at hun forinden havde siddet med bedøvende creme i ansigtet i 45 minutter.

Til trods for at den tidligere radioværtindes ansigt både er rødmosset og blødende, har hun en klar idé om, hvad hun skal gøre for at få det bedre.

- Det føles som om, at huden er forbrændt, og at den er varm. Det er lidt irriterende, men det er sagtens til at holde ud. Jeg snerrer lidt af folk omkring mig, så går det bare bedre.

Læs hele Mascha Vangs blogindlæg her: http://maschavang.dk/2016/05/24800/

/ritzau/FOKUS