B&O får 259 millioner kroner i hus i lynhurtigt aktiesalg

Der blev lynhurtigt meldt alt udsolgt i den udvidelse af aktierne, som B&O præsenterede detaljerne for torsdag eftermiddag. Allerede fredag morgen oplyser den danske lyd- og tv-producent, at aktiesalget er gennemført og har indbragt over en kvart milliard kroner.

Aktieudvidelsen var overtegnet, og de 3,9 millioner aktier blev solgt for 66 kroner per styk - eller det samme, som aktien lukkede i torsdag på børsen, lyder det fra B&O til fondsbørsen.

Dermed lander bruttoprovenuet fra aktiesalget på 259,2 millioner kroner. B&O udvider med 9,99 procent af kapitalen.

Aktiesalget blev først varslet i B&O's kvartalsregnskab i april, inden selskabet torsdag morgen gik ud før tid med foreløbige regnskabstal for marts-maj-kvartalet og flere detaljer om den planlagte emission.

Torsdag aften blev aktiesalget, som skete ved en såkaldt accelereret bookbuilding, sat endelig i gang, og knap 13 timer senere er alt altså faldet på plads, melder B&O.

Struer-selskabet skal bruge millionerne til flere investeringer i distribution og marketing, til at fastholde forsknings- og udviklingsbudgettet og stimulere væksten gennem andre initiativer, herunder et sats på USA og salg af B&O Play gennem nye kanaler.

De nye aktier ventes formelt registreret og i handel på fondsbørsen fredag 27. juni.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip