Boateng slagter Ghanas VM-forberedelser

Skuffelsen er fortsat stor i Ghana, efter at landets fodboldlandshold måtte rejse hjem fra VM i Brasilien efter den indledende runde.

Men ifølge en af spillerne, Kevin-Prince Boateng, bærer Ghanas fodboldledere en del af skylden for den tidlige VM-exit efter en forberedelsesfase, som Boateng kalder "et mareridt".

- Jeg ville aldrig have troet, at VM-forberedelser kunne være så dårligt organiseret. Alt var amatøragtigt. Mareridtet startede på forberedelsernes første dag og forsatte helt indtil afslutningen, siger Kevin-Prince Boateng til Sport-Bild.

Den 27-årige midtbanespiller er født og opvokset i Tyskland, men valgte før VM for fire år siden at repræsentere Ghana.

Men Boateng savner tilsyneladende lidt tysk grundighed i landsholdets forberedelser.

- Det tog 12 timer at flyve fra Miami til Brasilien. Vi blev presset ind på economy class med ondt i benene. Det lyder måske underligt for almindelige mennesker, men det er en udfordring for en topatlet.

- Samtidig sad fodboldforbundets præsident på business class med sin kone og sine to børn, forklarer han.

Men dermed sluttede det ikke. Heller ikke hotellet levede op til den ønskede standard.

- Jeg vil ikke kalde det et hotel. Det var et hul. Jeg måtte skifte værelse, fordi mit første værelse mindede om en swimmingpool med alt det vand, der dryppede fra loftet, fortæller Boateng.

Midtbanespilleren fra Schalke 04 blev - sammen med holdkammeraten Sulley Muntari - smidt ud af VM-truppen før Ghanas sidste gruppekamp.

Fodboldforbundet gav som begrundelse, at Boateng havde svinet landstræner Kwesi Appiah til.

/ritzau/

 

Dagens Gossip