Bobbi Kristina-tragedien: Kæresten indlagt

Tragedien fortsætter i familiedramaet om Whitney Houstons koma-ramte datter, Bobbi Kristina Brown, der har været uden bevidsthed efter en mystisk drukneulykke i et badekar 31. januar.

Hendes kæreste, 25-årige Nick Gordon, er blevet indlagt på en afvænningsklinik. Det oplyser et familiemedlem til Gordon til ABC News.

- Familien støtter Nick 100 procent, lyder den korte melding fra Gordon-familien.

Indlæggelsen skete, efter at Nick Gordon deltog i talkshowet "Dr. Phil" for at tale ud om sit stof- og alkoholmisbrug. Ifølge en pressemeddelelse fra programmet fortæller Gordon, at han "lider af svære, psykiske smerter og panikanfald" siden kærestens drukneulykke og indlæggelse, skriver CBS News.

Ifølge Gordon har det heller ikke hjulpet, at han ikke må besøge sin kæreste ved sygesengen på hospitalet.

Derfor tog tv-lægen og Gordons mor initiativ til indlæggelsen, lyder det videre fra CBS News.

Den unge sangerinde fyldte onsdag den 4. marts 22 år, og her gav Houston-familien en dyster melding om Bobbi Kristinas fortsat uvisse skæbne.

- I dag er det Bobbi Kristinas 22-års fødselsdag, og vi beder jer om at fortsætte med at have hende i jeres bønner, eftersom hun stadig kæmper kampen for sit liv, underskrev pigens tante, Patricia Houston, erklæringen.

I midten af februar meddelte politiet, at man holder alle muligheder åbne i den mystiske sag, og at det derfor ikke kan afvises, at der vil komme eventuelle anklager, hvis der er en kriminel handling bag ulykken.

- Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, understregede politiets informationsofficer, Lisa Holland, til ABC News.

Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, mistede i 2011 på tragisk vis livet ved druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop som følge af en overdosis.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip