Boe og Mogensen er finaleklar efter drama

Den stærke danske herredouble i badminton Mathias Boe og Carsten Mogensen er godt i gang med at leve op til favoritværdigheden ved Super Series-turneringen Korea Open. Lørdag morgen dansk tid spillede det topseedede danske par sig frem til søndagens finale.

Semifinalen blev en yderst tæt affære mod japanerne Hiroyuki Endo og Kenichi Hayakawa, som til sidst faldt ud til dansk fordel med cifrene 22-20, 22-20.

De fjerdeseedede japanere kom ellers bedst fra start og var foran i det meste af første sæt. De spillede sig også til sættets første sætbold ved stillingen 20-19, men danskerne viste størst kølighed og tog de tre næste point.

Også i andet sæt kom japanerne bedst fra start, men danskerne fik styr på sættet midtvejs. De fik tre matchbolde ved stillingen 20-17, men fik altså først hevet sejren hjem til 22-20.

I søndagens finale er danskerne på ny favoritter, når de møder det useedede kinesiske par Fu Haifeng og Hong Wei. De har haft en forholdsvis nem vej til finalen og har endnu ikke mødt seedet modstand i turneringen.

Finalen spilles som den femte og sidste på finaleprogrammet søndag morgen dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip